Hook biz is nu ook beschikbaar in Nederland
Patrick Petersen, blogger | 24 februari 2015, 14:22

hook

Het eerste B2B sociale netwerk en handelsplaats is geland in Nederland. Daarmee is het Facebook te snel af.

Hook biz is al beschikbaar in Spanje en Portugal en in de Spaans- en Portugeestalige landen. Het netwerk maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot prospects, leads, projecten en tenders via zakelijke beslissers in Nederland en in de rest van de wereld. Ook Facebook heeft plannen om een B2B sociaal netwerk te lanceren later dit jaar.

Filosofie
De filosofie van het netwerk is dat een bedrijf bestaat uit mensen. Hook biz laat de zakelijke interacties plaatsvinden via de mensen die hun bedrijf vertegenwoordigen. Daarmee staat het persoonlijk vertrouwen voorop. Op deze manier wordt het proces van betrouwbaar zakendoen sterk verbeterd in een zakenplatform dat gedreven is door vraag in plaats van aanbod.
Hook biz is de plaats waar zakelijke deals worden gesloten tussen beslissers en de mensen die hun bedrijf vertegenwoordigen. Het faciliteert het procurement proces voor zakelijke producten en diensten en bespaart op de kosten. Voor leveranciers bespaart Hook biz sales en marketing campagnes en, niet onbelangrijk, tijd.
‘Voor Hook biz is het elementair om snel uit te breiden naar andere landen. Nederland is een belangrijk volwassen en attractief internet gedreven handelsmarkt,’ aldus coo Carlos Snel. Momenteel is het platform vertaald in zes talen – Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees en Frans. Expansie naar andere landen staat op het programma.

Kosteloos
Hook biz is een kosteloos B2B platform. Gebruikers kunnen ongelimiteerd alles vinden, zoals het zoeken naar projecten en tenders. Ook kunnen ze projecten registreren, offertes ontvangen, nieuwe contacten vinden en hun bedrijf promoten via advertenties. Het is mogelijk evenementen te organiseren en informatie of bedrijfsnieuws te delend.

Hook biz
Hook biz, een start-up die is opgericht eind 2013, heeft zich ten doel gesteld om het process van nationaal en internationaal zakendoen tussen bedrijven significant te verbeteren. Het maakt grenzeloos zakendoen mogelijk voor elk bedrijf, dus niet alleen voor het MKB. Met een initiele investering van € 300.000 Euro is Hook biz beschikbaar in zes leidende talen.

See source:
http://www.adformatie.nl/blog/hook-biz-nu-ook-beschikbaar-nederland